.
.

Fase 2 in verkoop!

Oosterhof Zuid, Vaassen

De termijn om je favoriete top 10 door te geven is tijdelijk gesloten. Zoals je in onze Procedure kunt lezen is de termijn voor de loting gesloten. Op dinsdag 23 juli zullen wij middels een loting de woningen toewijzen. De kandidaten die zijn toegewezen zullen door de makelaar telefonisch op de hoogte gebracht worden. Ben je niet ingeloot, dan ontvang je een mail in je mailbox.

Niet ingeloot? Het kan uiteraard zo zijn dat er woningen weer beschikbaar komen. In dat geval nemen we contact met je op.

Meer weten over de Procedure?

Start verkoop fase 2!

Oosterhof Zuid, Vaassen

In Oosterhof Zuid vind je de perfecte balans tussen wonen met een landelijk en groen karakter met diverse steden om de hoek. Er worden in totaal 83 woningen gerealiseerd in verschillende categorieën, voor iedere doelgroep en in diverse prijsklassen. Zowel huur als koop. Er komen ook 4 bouwkavels.

Dankzij twee grote groenzones in deze ruim opgezette nieuwe wijk is er voldoende ruimte voor kinderen om met elkaar te spelen, waar de buurt elkaar kan ontmoeten en je ook heerlijk kunt genieten van de natuur.

Kortom: Oosterhof Zuid biedt mogelijkheden voor jong en oud, starter of doorstromer, gezin of alleenstaand.

Ontdek de types van fase 2!

Ontdek waar je uit kunt kiezen

✓ Je kiest uit: 4 Hoekwoningn, 7 Tussenwoningen en 10 Tweekappers
✓ Drie slaapkamers met mogelijkheid voor extra op de zolder
✓ Parkeren en groen voor de deur
✓ Gelegen aan de rand van de Veluwe
✓ Winkels, scholen en andere faciliteiten op fietsafstand
✓ Groot aantal woningen met Kopersvoordeel

Bekijk de types!

Centraler kan bijna niet

Vaassen bevindt zich in de gemeente Epe, aan de rand van de prachtige Veluwe, een uitgestrekt natuurgebied dat bekend staat om zijn bossen, heidevelden en schilderachtige landschappen. De steden Apeldoorn, Deventer en Zwolle liggen op steenworp afstand: ideaal voor een dagje uit, even shoppen of naar het theater.

Wat de ligging betreft, ligt Vaassen aan de rand van de Veluwe, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor liefhebbers van natuur en outdooractiviteiten. De omgeving biedt talloze mogelijkheden voor wandel- en fietstochten, waarbij men kan genieten van de rust en schoonheid van de natuur.
De gezellige woonwijk Oosterhof staat bekend als een aangename woonwijk met een karakteristieke uitstraling. De wijk is gunstig gelegen nabij het centrum van Vaassen, waardoor bewoners gemakkelijk toegang hebben tot winkels, scholen en andere faciliteiten.

Op de hoogte blijven?

SCHRIJF JE NU IN!

Ontwikkeling:

i9WZCzx2EbuLtj01KZDj3vriS82WnS7iW0XMJzMf.jpg
Verkoop:

SjhcA3tz459WbZcEkXOAliyaOWmA2ctWY9amIZs7.jpg
Verkoop:

AYuS9LQhnEzWxGdySjxyBOE3HDDKsMG3udQ7TFEm.jpg