Bijzonder voordeel als eerste koper!

KOPERSVOORDEEL

Je hebt wellicht al opgemerkt dat bij de aankoop van sommige woningen, je als eerste koper de unieke kans krijgt om je woning onder de marktwaarde te kopen. Dit betekent dat je als eerste koper van een bijzonder voordeel geniet. Maar let op, dit voordeel is exclusief voor jou als eerste koper (vanaf nu 'kopersvoordeel' genoemd).

Echter, als je besluit de woning binnen een periode van 10 jaar na de leveringsdatum aan iemand anders te verkopen, wordt van je verwacht dat je het op dat moment geldende kopersvoordeel terugbetaalt aan de verkoper. Dit is een belangrijk detail om rekening mee te houden bij je aankoopbeslissing.

Daarnaast is er een zelfbewoningsplicht voor de woningen. Deze plicht houdt in dat je verplicht bent de woning als eigenaar zelf te bewonen voor een periode van 5 jaar na de leveringsdatum. Dit zorgt ervoor dat je echt de tijd krijgt om van je nieuwe huis een thuis te maken.

Lees de bijsluiter die we speciaal voor dit project hebben laten opstellen. Je kunt deze downloaden via onderstaande link.

Heb je na het lezen van de bijsluiter nog vragen? Dan kun je die altijd stellen aan 1 van onze verkopende makelaars.

Download bijsluiter

Ontwikkeling:

i9WZCzx2EbuLtj01KZDj3vriS82WnS7iW0XMJzMf.jpg
Verkoop:

SjhcA3tz459WbZcEkXOAliyaOWmA2ctWY9amIZs7.jpg
Verkoop:

AYuS9LQhnEzWxGdySjxyBOE3HDDKsMG3udQ7TFEm.jpg