PROCEDURE

We bieden een vrijwel volledig online procedure aan. Dit zorgt voor een duidelijk en gestroomlijnd proces voor iedereen die interesse heeft in woning of kavel.
We zullen stap voor stap uitleggen hoe je mee kunt doen met de eerste loting.

We bevinden ons nu in Stap 3.

Maak een account aan

STAP 1

Om in aanmerking te komen voor een woning in Oosterhof Zuid heb je een account nodig. Klik op ‘inschrijven’ en maak eenvoudig je account aan. Zodra je die hebt ben je klaar voor de volgende stap.

Inschrijven

doorgeven kan tot maandag 4 maart 12.00 uur.

STAP 2

De verkoop is gestart. Vanaf nu is alle informatie omtrent de woningen en de kavels online bekend. Je kunt tot maandag 4 maart 12.00 uur je voorkeuren online doorgeven.

Let op: doorgeven van voorkeuren kan alleen online!

Het doorgeven doe je door in te loggen op de website met je account en wachtwoord die je hebt aangemaakt (zie stap 1). Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan bij het inloggen op 'Wachtwoord vergeten'. Je ontvangt een mail om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Vervolgens kun je bij het onderdeel 'Woning selecteren' maximaal 10 favoriete bouwnummers aan ons doorgeven. Je ontvangt een bevestigingsmail van ons met je doorgegeven bouwnummers. Vergeet niet je opgegeven voorkeuren te bevestigen! Vul tevens de vragenlijst in die klaar staat in je account.

Alleen volledig ingevulde vragenlijsten doen mee met de eerste loting!

Selecteer jouw favorieten

Loting

STAP 3

Zoals in stap 2 al genoemd, sluit op maandag 4 maart om 12.00 uur de termijn waarin je je favorieten kunt doorgeven. Wij zullen dan uit deze eerste selectie met kandidaten de woningen middels een loting gaan toewijzen.
Deze loting is inmiddels uitgevoerd. Alle ingelote kandidaten zijn inmiddels op de hoogte gebracht.

Niet ingeloot? Niet getreurd. Het kan uiteraard zo zijn dat er woningen weer beschikbaar komen.

Dus schrijf je in, geef je voorkeuren door en wij zullen zsm contact met je opnemen.

inschrijven

Ontwikkeling:

i9WZCzx2EbuLtj01KZDj3vriS82WnS7iW0XMJzMf.jpg
Verkoop:

SjhcA3tz459WbZcEkXOAliyaOWmA2ctWY9amIZs7.jpg
Verkoop:

AYuS9LQhnEzWxGdySjxyBOE3HDDKsMG3udQ7TFEm.jpg